5 Haz 2018

İşte Nokia 1, Nokia 8110 4G ve Nokia 8 Sirocco prototipleri!





MWC 2018 etkinliğinde yepyeni modellerini duyuran HMD Global, şimdi de 3 akıllı telefonunun prototipini göstermiş durumda. Karşınızda Nokia 1Nokia 8110 4G ve Nokia 8 Sirocco prototipleri.


HMD Global yetkilisi Juho Sarvikas3 boyutlu baskı teknolojisi ile ürettikleri Nokia 1, Nokia 8110 4G ve Nokia 8 Sirocco akıllı telefon prototiplerini ilk kez Twitter üzerinden gösterdi. Bu sayede prototiplerin oldukça detaylı bir şekilde karşımıza çıktığını belirtmek gerek. Bu prototiplerin üretimi ile eksiklerin çok daha iyi görüldüğünü ve son ürün öncesinde modellerin daha iyi hale getirildiğine dikkat çekiliyor.Nokia 1, Nokia 8110 4G ve Nokia 8 Sirocco prototipleri nasıl gözüküyor?

Örneğin 8110 4G’nin son hali prototipine göre çok daha iyi gözüküyor. Nokia 1’in prototipi ise nihai hali ile kıyaslandığında oldukça kare bir görünüme sahip. Yine şirketin ürünlerini neredeyse Nokia logosu basmaktan bir önceki adım öncesinde hazır hale getirdiğini söylemek mümkün. Özellikle de 4 Temmuz tarihinde Avrupa’da satışa çıkacak ve ön siparişleri açılan 8110 4G için bu durum oldukça net.

Akıllı telefonların prototip süreçleri konusunda peki sizler ne düşünüyorsunuz? Yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.
Nokia 8 Sirocco içinse daha dikkatli bir yaklaşım uygulanıyor. Temel plastikten başlayarak daha sonraki gerçek üründe yüksek kaliteli cam konstrüksiyon ile gelen ürün için ekstra özen gösterildiği ifade ediliyor. Şirket, uygulanan her adımda cihaza daha fazla ayrıntı eklediklerinin de altını çiziyor.


0 yorum: